contacteer ons nu
0478 21 87 35

Dressings op maat: optimaal gebruik van de ruimte, voor optimaal nut

Winterkleren. Zomerkleren. Sportkledij. Een skipak. Wat valiezen. Een reeks schoenen. Ieder van ons komt al snel aan heel wat kledij. Zoveel kledij dat een kast niet volstaat. Velen nemen daarom hun toevlucht tot de zolder, de kelder, de gang, ... Tot men niet meer weet waar wat ligt.

Dressings vormen de ideale oplossing. Door op maat kastruimte te creëren, bekomt u een zee aan ruimte. Een verloren kamer of ruimte wordt zo een handige en efficiënte opbergruimte. Een dressing maakt u het leven dan ook een stuk makkelijker.

Bertivan biedt u alle mogelijkheden. Wij maken dressings uit alle mogelijke materialen, waarbij we ook zorgen voor een perfect verloop van alle werkzaamheden. Uw dressing gebruiksklaar, met de afwerking die u wil. Design interieur is onze specialiteit.

Wij komen ter plaatse de mogelijkheden die het huis biedt bekijken. We meten alles op en maken de meubelen op maat. Daarna plaatsen we ze zelf, zodat de kwaliteit en veiligheid honderd procent verzekerd zijn.

Bel eens met Tillo Vande Wiele of Gerdy Vanslambrouck. Wij komen graag ter plaatse. U kan ons natuurlijk ook mailen. U vindt alle gegevens op onze contactpagina.

Bertivan bvba
Lammersakker 11G
8700 - Tielt
Belgiƫ
Ligging
Tillo Vande Wiele : 0478 21 87 35
Gerdy Vanslambrouck : 0478 54 14 76
info@bertivan.be
BTW BE0810 964 738