Welkom op de website van Bertivan

Bizbook - Bertivan

Design Interieurmaatwerk


Welkom bij Bertivan, leverancier van design maatwerk voor jouw interieur. Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk volledig naar wens van de klant. Van keuken- en slaapkamerinrichting tot een volledige badkamer of ingebouwde schouw of haard: wij maken alles volledig zelf in ons atelier!

Zoek je de perfecte kast om in die moeilijke hoek te plaatsen of wil je het volledige meubilair van keuken en slaapkamer precies naar jouw idee? Contacteer dan snel zaakvoerder Tillo Vande Wiele van Bertivan!

Hij komt steeds bij jou ter plaatse en maakt binnen de 2 weken een eerste ontwerp van de gewenste interieurinrichting. Vervolgens wordt het gepersonaliseerde meubelontwerp uiteraard nog eens met de klant besproken, zodat het eindresultaat volledig op maat van jouw smaak en interieur is gemaakt.

Omdat wij alle meubels zelf maken, is elk interieurstuk van Bertivan volledig uniek … net zoals uw interieurinrichting! Onze tevreden klanten en design interieurmaatwerk zijn dan ook de beste reclame!

Nieuw


U bent ook welkom bij ons in het Bertivan Atelier op Lammersakker 11G, 8700 Tielt voor een afspraak met de zaakvoerder Tillo Vande Wiele. In onze werkruimte kan je als klant alle materialen vergelijken en foto’s bekijken van onze realisaties om inspiratie op te doen.